Home / Agenda / Seminar Ondergronden maken
seminar
Seminar Ondergronden maken
Training

Met zelf gemaakte ondergronden heb je een streepje voor op je concullega. Je leert tijdens deze praktische en creatieve vaktraining dat originaliteit en commercieel verantwoord werken prima hand in hand kunnen gaan. Het is een lesdag bomvol inspiratie, waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt!!

Let op: dit seminar wordt op locatie in Neede gegeven.

 

Birgit Davids laat ideeën zien met o.a. hout, aluminiumdraad, beton, papier mache, wikkeldraad, lasdraad, karton, gipsverband, muurvuller, verdwijn-stof (soluvlies) wol, stof, behang, klei, kaarsvet, textielverharder, piepschuim, stro, metalen ringen en andere metalen frames, maar ook een aantal varianten van een kant-en-klare basis waarmee je iets moois/origineels kunt maken voor kerst.

Geen paniek: je hoeft tijdens deze lesdag alle informatie niet te onthouden of met alles mee te schrijven. Je krijgt een uitgebreide hand-out mee, waar de vele mogelijkheden (diverse materialen, technieken en mogelijkheden) voor het maken van ondergronden in uitgewerkt zijn.

Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met een aantal verschillende ondergronden/materialen en technieken, die eenvoudig en snel te maken zijn. Origineel én commercieel verantwoord. Alle materialen hiervoor zijn aanwezig.

 

 

 

 

 

Seminar Ondergronden maken
Bloemwerk met bloembollen

Aankomende events van Floral Academy

Blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en events
Schrijf je in voor de nieuwsbrief