Home / Vaktrainingen en seminars / Ondergronden maken
Seminar
Ondergronden maken
Training

Als je zelf ondergronden kunt maken, kun je bloemwerk en ondergrond nog beter op elkaar afstemmen, uniek bloemwerk maken en vele creatieve arrangementen maken. Als je een aantal technieken en vaardigheden beheerst kun je daar later je eigen variaties op maken, om je zelf te kunnen onderscheiden van de massa.

Met zelf gemaakte ondergronden heb je een streepje voor op je concullega. Je leert tijdens deze praktische en creatieve vaktraining dat originaliteit en commercieel verantwoord werken prima hand in hand kunnen gaan. Het is een lesdag bomvol inspiratie, waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt!!

Originele ondergronden
Tijdens dit seminar is veel aandacht voor technieken en materialen waar je originele ondergronden van kunt maken.

Te kust en te keur
Tijdens dit seminar ga je zelf aan de slag met een aantal verschillende ondergronden/materialen en technieken, die eenvoudig en snel te maken zijn.  Alle materialen hiervoor zijn aanwezig. We gaan aan de slag met o.a. snelbeton, hout, draadstangen, purschuim, gipsverband, gaas, piepschuim etc.

Deze vaktraining is geschikt voor iedereen die enige ervaring heeft met het maken van bloemwerk

Geen paniek: je hoeft tijdens deze lesdag alle informatie niet te onthouden of met alles mee te schrijven. Je krijgt een uitgebreide hand-out mee, waar de vele mogelijkheden (diverse materialen, technieken en mogelijkheden) voor het maken van ondergronden in uitgewerkt zijn.

Let op: dit seminar wordt gegeven op locatie (in Neede)

Docent  : Birgit Davids
Datum   : 30 mei 2025
Tijd        : 10:00 tot 16:00 uur
kosten   : € 225,-   Inclusief materialen, koffie, thee, hand-out én een certificaat van deelname

Aanmelden