Home / Vakopleidingen

De opleiding die jij verdient

Je hebt je passie, je droom en barst van de ambitie. Het enige wat je nu nog nodig hebt? De opleiding die je verder helpt. En die hebben wij!

Wordt het de basisopleiding DFA waarbij je alles leert wat nodig is om in een bloemenwinkel te kunnen werken? Je verkrijgt voldoende achtergrondkennis om een klant te kunnen adviseren over de producten, maar je leert natuurlijk ook om diverse soorten boeketten, schaalschikkingen, bruidsboeketten, rouwarrangementen, tafeldecoraties en bijvoorbeeld voorwerpversieringen te maken.

Of kies jij voor het vervolg op de DFA;  de ADFA, waarbij je leert om zelfstandig ondernemer of leidinggevende in een bloemenwinkel te worden. Ook ga je dan aan de slag met gespecialiseerd bloemwerk en het uitwerken van je eigen stijl.

Heb je ADFA al doorlopen, en wil je nog verder leren, en jezelf ontwikkelen tot meester in de bloemsierkunst? Kies dan voor de ARDFA. Bij deze opleiding leer je onder andere om evenementen te organiseren, groot en bijzonder bloemwerk te ontwerpen en te maken, bijzondere florale objecten te maken en jezelf uit te dagen om het beste uit jezelf te halen.

Voor een korte spoedcursus op je vakgebied, kun je kiezen voor de trainingen. Je krijgt dan 6 lessen over het vakgebied van jouw keuze:  bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk, planten en hydro  of boeketten maken.

Daarnaast kun je kiezen voor onze themalessen: de seminar. Bij een seminar krijg je 1 les over een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld het maken van ondergronden, het aanleggen van een pluktuin, het maken van duurzaam bloemwerk of het maken en uitwerken van ontwerpen.

Klik voor meer informatie over de opleiding of training van jouw keuze op het logo  hieronder.

Ons aanbod in vakopleidingen

Uitgelichte trainingen & events

Neem de volgende stap en meld je aan!

Kies voor een training of opleiding die bij je past… zo investeer je in jezelf en maak je van je passie een mogelijkheid om daar je beroep van te maken.

Kies je voor een deeltijd vakopleiding van 2 jaar, een korte training van 6 lessen of een seminar van een dag(deel)?

Er is altijd een opleiding bij Floral Academy die bij jou past !

Floral Academy
Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief