Home / Agenda / Seminar klantbewust verkopen
Seminar
Seminar klantbewust verkopen
Training

Het uitgangspunt van de training is; deelnemers inzicht geven in hun eigen gedrag en het gedrag van klanten. Hoe doe ik het nu en met welke kleine persoonlijke aanpassingen ben ik nog meer in contact met mijn klant?

“Een hele leuke training. Je leert vooral heel erg veel over jezelf en hoe jij op jou manier met klanten om gaat.”

Het resultaat om de winkelbeleving voor de klant optimaal te maken, wordt bepaald door het gedrag van jezelf en dat van je medewerkers of collega’s. Welk gedrag laat jij zien aan jouw klant als je met hem/haar in contact bent? Ben je je bewust van je handelen, van wat je zegt en wat je uitstraalt? En welke invloed heeft dat op het koopgedrag van de klant? Tijdens deze training gaan we de diepte in: je leert veel over je eigen gedrag en welke invloed je hebt op het gedrag van de klant.

“Een hele leuke, maar voornamelijk motiverende training, waarin onder meer eigen gedrag ten opzichte van andere onder de loep is genomen. Er is op professioneel vlak gekeken hoe je eigen talenten verder kunt ontwikkelen, verbeteren en inzetten. Erg interessant maar ook, op een positieve wijze, confronterend. Samengevat een hele constructieve training.”

Klantbewust verkopen
Seminar klantbewust verkopen

Aankomende events van Floral Academy

Blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en events
Schrijf je in voor de nieuwsbrief