Home / Vaktrainingen en seminars / bewust verkopen
seminar
bewust verkopen
Training

Natuurlijk begroet jij je klanten, maar de vraag is; Hoe kom je echt in contact? Is dat dan voor iedere klant  en verkoper op dezelfde manier? En hoe bevordert dat de verkoop?

Het resultaat om de winkelbeleving voor de klant optimaal te maken, wordt bepaald door het gedrag van jezelf en dat van je medewerkers of collega’s. Welk gedrag laat jij zien aan jouw klant als je met hem/haar in contact bent? Ben je je bewust van je handelen, van wat je zegt en wat je uitstraalt? En welke invloed heeft dat op het koopgedrag van de klant? Tijdens deze training gaan we de diepte in: je leert veel over je eigen gedrag en welke invloed je hebt op het gedrag van de klant.

Het uitgangspunt van de training is; deelnemers inzicht geven in hun eigen gedrag en het gedrag van klanten. Hoe doe ik het nu en met welke kleine persoonlijke aanpassingen ben ik nog meer in contact met mijn klant?

Ad Kruik is een zeer ervaren trainer/coach. Hij traint verkopers bij tuincentra en bloemenwinkels, en is ook docent bij Floral Academy voor de DFA lessen.  Ad is daarnaast ook trainingsacteur en weet precies hoe hij verschillende types klanten kan benaderen en wat de gevolgen daar van zijn…. en dat kan hij natuurlijk perfect aan jou leren.

Praktische informatie
Docent: Ad Kruik
Plaats: Plantion Ede
Datum: 25 september 2025
Tijd: 15:00 tot 19:00 uur
Tarief: € 175,00

Aanmelden
Seminar eventbloemwerk