Home / Vaktrainingen en seminars / studiegroep
nieuw!
studiegroep
Training

De studiegroep komt 7x per jaar bij elkaar om gezamenlijk bloemwerk te maken, te bewonderen en te bespreken. Hoe gaaf is het om samen met andere enthousiaste vakidioten uitgedaagd te worden en je eigen ideeën uit te werken aan de hand van een opdracht?

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die hun vakdiploma hebben en het leuk vinden om af en toe uitgedaagd en geïnspireerd te worden. Er zijn 7 lessen per jaar. De deelnemers krijgen iedere les een opdracht, die ze geheel naar eigen inzicht kunnen uitwerken. De deelnemers bereiden het werkstuk thuis voor en maken het deels of geheel tijdens de les. Vervolgens gaat de groep elkaars bloemwerk bewonderen en bespreken. Dit geeft veel inspiratie, ideeën en je frist je technieken en vaardigheden weer op!

Ben Clevers of Birgit Davids (beide Meesterbinder en docent bij Floral Academy) is aanwezig om de deelnemers te begeleiden en zo nodig hulp te bieden.

data dinsdag  6 februari, 5 maart, 9 april, 7 mei, 17 september, 8 oktober en 26 november 2024 (vol; hiervoor kan niet meer aangemeld worden)

 

tijd: 15:00 uur tot 19:00 uur

kosten: 185 euro voor 7 lessen inclusief begeleiding, koffie/thee en wat lekkers (bij latere instroom wordt het bedrag naar ratio aangepast)

er kan niet meer ingeschreven worden; de groep is vol.

ARDFA