Home / Vaktrainingen en seminars / Rouwbloemwerk beginners
vaktraining
Rouwbloemwerk beginners
Training

Deze serie kun je zien als een spoedcursus: het bestaat uit 6 workshops waarin je leert om rouwbloemwerk te maken op professioneel niveau.

Rouwbloemwerk is een van de betekenisvolste genres voor een bloemstylist kunt maken. Mooi om te mogen maken voor je klanten. Tijdens deze serie van 6 workshops op DFA-niveau gaan we aan de slag met verschillende soorten rouwbloemwerk. Je krijgt les van onze docenten van de vakopleiding. Na afloop ontvang je een certificaat.

We besteden in deze praktijkgerichte vaktraining veel aandacht aan (steek)techniek, materiaalkeuze en vormgeving / stijl. We gaan aan de slag met de klassieke en meest voorkomende vormen, zoals de druppelvorm en de biedermeier. Ook besteden we aandacht aan hoe je kaart en/of lint bevestigd.

Deze vaktraining is voor iedereen rouwbloemwerk wil maken op professioneel niveau, maar daar in de dagelijkse praktijk niet aan toe komt om dit te leren. Bijvoorbeeld omdat het in de winkel te druk is met andere werkzaamheden of omdat je je nog niet zeker genoeg voelt om rouwbloemwerk aan te bieden als freelance-bloemstylist.

 Docent: Ben Clevers

Data: 5 en 19 september,  3  en 17 oktober, 14 november en 12 december

Tijd: van 15:00 uur tot 19:00 uur

Kosten: 700 euro inclusief plantaardig materiaal, ondergronden en koffie/thee

aanmelden seminar en training
Rouwbloemwerk beginners