Home / Vaktrainingen en seminars / Ontwerpen maken
seminar ontwerpen maken
Ontwerpen maken
Training

Waar krijg je ideeën voor bloemwerk en hoe kun je dat uitwerken tot een ontwerp? Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe kom je op nieuwe ideeën of kun je jouw standaard ontwerpen uniek maken? Hoe maak je moodboards en schetsen van jouw ideeën? Dat leer je allemaal  bij deze seminar van Birgit Davids.

Aan de hand van diverse oefeningen en opdrachten word je uitgedaagd om ideeën uit te werken. Aan het eind van de les barst je van de inspiratie en leuke ontwerpen.

Creativiteit en inspiratie heeft iedereen… maar soms loop je vast en heb je geen idee wat je nu weer kunt gaan maken. Dan is het handig om te weten dat we creativiteit en inspiratie kunnen opwekken met verschillende oefeningen of varieer schema’s.

Aan de hand van enkele oefeningen ga je aan de slag met het uitwerken van vele ideeën die je later verder uit kunt werken. Deze oefeningen kun je nog vele malen blijven gebruiken als je even vastloopt in je ontwerpproces. Dus met deze training investeer je in je eigen creatieve toekomst, en leer je hoe je ontwerpen kunt maken voor diverse soorten bloemwerk.

Daarnaast krijg je tips voor het presenteren van je ideeën en het maken van een moodboard. Natuurlijk staan de oefeningen en uitleg ook in een handige hand-out die je meekrijgt. Zo kun je thuis nog nagenieten en jezelf blijven inspireren met de meest gave en bijzondere ontwerpen van je eigen ideeën.

Je maakt geen hele uitgewerkte perfectionistische tekeningen, maar vele krabbels, schetsen en sfeerimpressies die jouw globale idee kunnen weergeven. Potloden en schetspapier zijn aanwezig.

Als je aan deze seminar mee wilt doen, is het handig dat je de enige ervaring hebt met het maken van bloemstukken of arrangementen.

 

Praktische informatie
Docent: Birgit Davids
Plaats: Plantion Ede
Datum: 30 augustus 2024
Tijd: 10:00 tot 15:00 uur
Tarief: € 125,00

Meld je hier aan
Ontwerpen maken