Home / Vaktrainingen en seminars / Kerstbloemwerk
seminar kerstbloemwerk
Kerstbloemwerk
Training

In één dag aan de slag met vier verschillende kerstarrangementen… dat doe je bij de seminar kerstbloemwerk. Het is een intensieve, uitdagende maar super gezellige manier om diverse kerststukken te maken die jouw huis de kerstsfeer geven die je zou willen.

Met kerst wordt er gewerkt met vele materialen die de rest van het jaar niet of nauwelijks in bloemwerk worden gebruikt. In deze vaktraining leer je hoe je met deze speciale materialen kunt werken. Deze materialen worden ook nog eens verwerkt in originele arrangementen.

Sfeervol en intenstief
Het is ook een tijd van tradities en symboliek, gezelligheid en sfeer. De geur van dennengroen overheerst bij deze training kerstbloemwerk! Het is een sfeervolle én intensieve training: elke deelnemer maakt 4 kerstarrangementen!

Vier arrangementen
In deze vaktraining veel aandacht voor verschillende technieken. Je leert hoe je bijzondere materialen kunt bevestigen. Dat doe je door deze technieken toe te passen in vier leuke en originele kerstarrangementen:

De arrangementen maak je onder leiding van meesterbinder en docent Birgit Davids. Alle benodigde materialen zijn aanwezig om prachtige arrangementen te maken én helemaal in de kerstsfeer te komen!

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 9 december 2023
Tijd: van 10.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 195 euro per persoon inclusief alle materialen
Docent: Birgit Davids

Meld je hier aan
Fijne feestdagen