Home / Vaktrainingen en seminars / Groente en fruit
seminar
Groente en fruit
Training

Wil je ook leren om prachtige kleurrijke objecten te maken met groente en fruit er in? Dan is deze training echt iets voor jou!

Vruchten en groente soorten hebben vaak de mooiste kleuren en vormen. Eigenlijk zou je daar ook wel mooie arrangementen mee willen maken. Maar hoe doe je dat? En welke soorten zijn geschikt? Dat leer je in deze seminar.

Hoe je groente en fruit het beste kunt bevestigen in bloemwerk, daar kan meesterbinder Ben Clevers je alles over vertellen. Hij werkte mee aan beurzen in binnen- en buitenland. Ben weet als geen ander welke materialen bruikbaar zijn en welke technieken je het beste voor de verschillende producten kunt gebruiken voor het best houdbare resultaat.

Deze training is bedoeld voor mensen die voor beurzen met groente en fruit aan de slag gaan, of het verwerken van groente en fruit beter onder de knie willen krijgen. Na een uitgebreide uitleg en meerdere voorbeelden ga je aan de slag met een groot object dat wordt opgemaakt met veel verschillende soorten groente en fruit.

Na de uitleg over het maken van een basis ga je onder leiding van Ben ga je aan de slag met een groot arrangement, waarin je verschillende soorten groente en fruit gaat verwerken. Je leert verschillende technieken toe te passen. Alle materialen die je nodig hebt zijn aanwezig.

Praktische informatie
Docent: Ben Clevers
Plaats: Plantion Ede
Datum: 2 juni 2025
Tijd: 10:00 tot 15:00 uur
Tarief: € 195,00

Meld je hier aan
Groente en fruit