Home / Vaktrainingen en seminars / Frames maken
seminar
frames maken
Training

Tijdens deze seminar ga je aan de slag met meerdere technieken en verschillende materialen om frames te maken voor boeketten en arrangementen.

Een frame is vaak zowel decoratief als technisch bruikbaar. Een mooi frame mag gezien worden, maar een frame biedt ook mogelijkheden om materialen aan te bevestigen of op een andere manier te verwerken. Het biedt dus nieuwe mogelijkheden voor uniek bloemwerk.

Frames van ranken en takken, ijzerdraad, karton en vele andere materialen… de keuze is reuze -m zowel qua vormgeving als toepassing. In deze inspirerende seminar ga je onder leiding van Birgit Davids vele frames maken.

Je leert welke technieken er zoals handig zijn en je ontvangt een duidelijke hand-out met nog veel meer informatie er in. Het maken van frames kost soms veel tijd. Dan is het raadzaam om het frame zo te maken dat hij vaker gebruikt kan worden. Of je maakt juist een frame wat zowel bruikbaar is, als snel te maken.

Je maakt deze dag minimaal 7 verschillende frames met verschillende technieken en materialen. Dat is hard werken, maar heel inspirerend en bruikbaar!

In deze les worden alleen frames gemaakt… de frames worden tijdens de les niet opgemaakt met bloemen (dat mag je later een keer doen)

Praktische informatie
Docent: Birgit Davids
Plaats: Plantion Ede
Datum: 28 april 2025
Tijd: 10 tot 16 uur.
Tarief: € 150,-

Aanmelden
Seminar Ondergronden maken