Home / Vaktrainingen en seminars / Excursie kwekerij Han Fokkink
Excursie
kwekerij Han Fokkink
Training

Grijp je kans en meld je aan voor deze exclusieve excursie met demonstratie en het maken van je eigen boeket. (die kans heb je niet zo vaak, want normaal is deze kwekerij/assortimentstuin niet voor publiek geopend.)

Han Fokkink is bloemist (Meesterbinder) en kweker van prachtige plukbloemen. Hij kweekt voor zijn eigen bloemenwinkel, levert bloemen aan de bloemenveiling en gebruikt een deel voor het drogen van droogbloemen (www.droogbloemenkwekerij.nl).

Han is liefhebber van bijzondere plukbloemen en wil voorkomen dat het assortiment van de bloemist gaat verschralen. Daardoor kweekt hij enorm veel soorten plukbloemen. En jij hebt nu de kans om daar rond te kijken, en zelf bloemen te plukken… om daar vervolgens een gaaf boeket van te maken.

Tijdens de excursie geeft Han eerst een rondleiding, en hij vertelt vol passie over zijn kwekerij. Vervolgens is er een demonstratie waarbij hij de bezoekers inspireert wat voor bloemwerk je zoal kunt maken met zijn bloemen. Daarna mogen de deelnemers zelf bloemen plukken in de kwekerij om daar onder begeleiding een boeket van te maken.

Praktische informatie
Docent: Han Fokkink
Plaats: Pluktuin in Berghem (Brabant) (concrete locatie gegevens ontvang je na aanmelding)
Datum: 28 augustus 2024
Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur
Tarief: € 125,00 incl. koffie/thee/bloemen (zelf geplukt boeket)

Aanmelden