Home / Vaktrainingen en seminars / Bloemwerk met bloembollen
seminar
Bloemwerk met bloembollen
Training

Na de kerst krijgen we zin in het voorjaar, maar voordat het echt voorjaar is: dat duurt nog wel even. Daarom is het leuk om het voorjaar alvast in huis te halen in de vorm van bloemwerk met bloembollen er in.

Bloembollen: ze zijn er in vele soorten en maten. Wie kent de narcis, het blauwe druifje of de tulp niet? Maar er zijn nog veel meer soorten, en ze kunnen allemaal verwerkt worden in supergave arrangementen.

Natuurlijk worden er naast bloembollen ook bolbloemen, takken, andere voorjaarsbloemen en bijmaterialen gebruikt om het voorjaarsgevoel uit te werken in het bloemwerk.

Tijdens dit seminar gaan we de hele dag aan de slag met bloembollen. Daar zijn zoveel leuke arrangementen mee te maken! Wat dacht je van kransen, schaalschikkingen, in frames en zelfs in handgebonden boeketten.

Inhoud seminar
We gaan aan de slag met diverse arrangementen waarin bloembollen de hoofdrol spelen. We gebruiken verschillende bloembollen zoals narcis, amaryllis, blauwe druifjes, tulpen en hyacinten. Docent Birgit Davids laat je zien wat de mogelijkheden zijn en ze legt uit hoe je de technieken zelf kunt toepassen in de werkstukken die je gaat maken op deze dag.

.Je maakt deze dag 3 werkstukken. We gebruiken diverse technieken en we maken er trendy en gezellige werkstukken.  Natuurlijk mag je deze na afloop meenemen. Alle benodigdheden zijn aanwezig.

Praktische informatie
Docent: Birgit Davids
Plaats: Plantion Ede
Datum: 6 januari 2025
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Tarief: € 195,00

 

Aanmelden
Bloemwerk met bloembollen