Home / Nieuws / Nieuwe lesboeken

Nieuwe lesboeken

De nieuwe lesboeken zijn speciaal voor Floral Academy geschreven, en sluiten dus helemaal aan op de inhoud van de lessen en de examens.

Er is een apart theorie boek voor leerjaar 1, en ook een boek voor leerjaar 2. Ook voor de praktijk zijn er aparte boeken voor leerjaar 1 en 2.

De boeken kunnen gebruikt worden als naslagwerk, en geven de studenten  in combinatie met de e-learning (die ook speciaal voor Floral Academy is gemaakt) en de instructievideo’s een perfecte mogelijkheid om de theorie en praktijk onder de knie te krijgen.

De e-learning bestaat uit een app om de bloemen en planten te herkennen en foutloos te schrijven, in de vorm van een spel; ook zijn er modules over kleurenleer, plantenkennis, kunstgeschiedenis en productkennis.

Meer nieuws van Floral Academy

zaterdag 23 maart 2024

3 Van onze studenten hebben deelgenomen aan de voorrondes van de Bloem& Blad talent award. En 2 daarvan zijn er door naar de finale! Daar zijn we natuurlijk super trots op…

Meer weten
zondag 26 november 2023

Op vrijdag 24 november was er weer een DFA examen. En er is goed nieuws… want alle kandidaten zijn geslaagd voor hun DFA opleiding!

Meer weten
vrijdag 17 november 2023

Nieuw!!! vanaf februari start er een nieuwe studiegroep. Deze is bedoeld voor mensen die al hun vakdiploma hebben, en het leuk vinden om 7x per jaar uitgedaagd en geïnspireerd te worden.

Meer weten
zondag 13 augustus 2023

Sinds deze zomer heeft Floral Academy cadeaubonnen. Leuk om cadeau te geven en cadeau te krijgen!

Meer weten
Blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en events
Schrijf je in voor de nieuwsbrief