Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Seminar bruidswerk met Greetje Stienstra

Voor opleidingen en studenten bloemsierkunst verzorgt Geertje Stienstra met grote regelmaat workshops en/of demonstraties. Maandag 16 mei is ze bij Floral Academy voor een seminar bruidswerk, waar ze de deelnemers zal inspireren en enthousiasmeren met haar bijzondere en heel eigen manier van werken.  

 

Het motto van de Friese meesterbinder is ‘Bruidswerk staat in het teken van liefde en moet dus ook met liefde gemaakt worden’ en daar sluiten we ons graag bij aan. Greetje zal een demonstratie verzorgen en daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag.

 

Over het werk van Greetje Stienstra
De subtiele bloemwerken die Geertje creëert, lijken soms simpel, maar nader beschouwd valt op dat er juist heel goed over is nagedacht – en dan opeens verrassen ze. Die drang om te verrassen en zichzelf en anderen te verbeteren, is terug te zien in haar demonstraties, waarin ze collega’s en studenten motiveert nooit stil te staan, maar altijd op zoek te blijven naar nieuwe mogelijkheden. Zie ook haar website www.greetjestienstra.nl 
 

Voor wie?
Deze vaktraining is geschikt voor iedereen die de basis van het maken van bruidswerk in de vingers heeft (vanaf DFA niveau).
 

Praktische informatie

Maandag 16 mei
Aanvang: 16.00 uur 
Waar: Floral Academy, Plantion Ede, Wellesiekstraat 4. 
Kosten: € 150,00 (inclusief hartige snack en soep)

In plaats van de aftrek studiekosten kun je nu gebruik maken van het STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Klik hier voor meer informatie >>

 

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl