Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Basis Beroepstraining Bruidswerk

Wil je aan de slag met bruidswerk? Dan is deze korte beroepstrainig echt iets voor jou. Zes workshops  waarin je de basis leert van goed bruidsbloemwerk maken. We gaan aan de slag met draadgebonden technieken, handgebonden boeketten, corsages, autoversieringen ... Deze training is net zo mooi als 'de dag' zelf! 
 

Tijdens deze serie van 6 workshops op DFA-niveau gaan we aan de slag met verschillende soorten bruidswerk. Je krijgt les van onze docenten van de vakopleiding. Na afloop ontvang je een certificaat. Daar kun je mee voor de dag komen! Bijvoorbeeld als je gaat solliciteren!

 

Complete cursus in 6 workshops
Deze serie bestaat uit 6 workshops waarin je leert om bruidsbloemwerk te maken op professioneel niveau.

 

Gericht op de dagelijkse praktijk
We besteden in deze praktijkgerichte vaktraining veel aandacht aan techniek, materiaalkeuze en vormgeving / stijl. We gaan aan de slag met de klassieke en meest voorkomende boeketvormen.

 

Voor wie?
Deze vaktraining is voor iedereen bruidswerk wil maken op professioneel niveau, maar daar in de dagelijkse praktijk niet aan toe komt om dit te leren. Bijvoorbeeld omdat het in de winkel te druk is met andere werkzaamheden of omdat je je nog niet zeker genoeg voelt om bruidswerk aan te bieden als freelance-bloemstylist.

 

Lesdata
De training begint op VRIJDAG 10 FEBRUARI. De vervolglessen zijn op de volgende vrijdagen:

  • 24 februari
  • 31 maart
  • 21 april
  • 19 mei
  • 26 mei


Locatie en lestijden
Leslocatie Floral Academy, Wellensiekstraat 4, Ede (bloemenveiling Plantion, hoofdingang)
Parkeren voor de deur.
10.00 - 12.00 uur
pauze
12.30 - 14.00 uur

 

De investering bedraagt 950,- euro voor de zes workshops. Dat is inclusief bloemen en plantaardig materiaal en koffie/thee.

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl