Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Afscheidsbloemwerk / herinneringsbloemwerk 

Seminar met Karin Reuver. Dit seminar is geschikt voor iedereen die standaard rouwwerk kan maken en hierin een verdere ontwikkeling wil doormaken. Een verdieping op een boeiend genre! Het belooft een inspirende avond te worden, waarin de deelnemers actief aan de slag gaan met ontwerpen en maken. 
 

In deze training aandacht voor:
- contact met de nabestaanden
- ontwerpen
- ondergronden
- calculatie
- alternatieven voor lint
 

Inhoud
Tijdens het seminar legt Karin uit hoe zij te werk gaat om een ontwerp te maken voor een persoonlijk bloemstuk. Ze laat via een presentatie meerdere voorbeelden zien en zal ook enkele werkstukken kant en klaar meebrengen.

 

Na de pauze (met een lichte maaltijd) ga je zelf aan de slag. Je krijgt een casus: een beschrijving van een fictief overleden persoon. Daarmee ga je aan de slag. Met een woordweb en met schetsen kom je tot verschillende ideeën en ontwerpen. Uiteindelijk kies je 1 ontwerp dat je tijdens de training gaat maken. De materialen zijn aanwezig, maar elk arrangement zal weer anders zijn. Uitdagend en heel inspirerend om te zien wat de verschillen in benadering en ontwerp gaan worden! Doe je mee?

 

Over Karin Reuver
Karin Reuver uit Losser is gespecialiseerd in gepersonaliseerd rouwbloemwerk. Zij gaat uitvoerig in gesprek met de nabestaanden en maakt bloemwerk vol symboliek, wat helemaal aansluit bij de overleden persoon. Vaak worden er persoonlijke attributen in verwerkt. Zij werkt nooit uit een boek, gebruikt geen lint maar werkt met uiteenlopende alternatieven voor lint. Check haar website www.hetsmodde.nl

Praktische informatie

Docent  : Karin Reuver
Plaats   : Leslocatie Ede
Datum   : 4 oktober 2021
Tijd        : 17:00 tot 21:30 uur
kosten   : € 250,-  inclusief materiaal


- Thee of koffie en maaltijdsoep met broodje zijn inbegrepen

- De kosten van deze seminar kunt u voor de belasting opvoeren als zijnde “onkosten bijscholing”

- Aanmelden > kan via de button 'Meer informatie ' op deze site of stuur een bericht naar birgit@floralacademy.nl 

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl