Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Klantbewust verkopen - verkooptraining voor bloemisten

Natuurlijk begroet jij je klanten, maar de vraag is; Hoe kom je echt in contact? Is dat dan voor iedere klant op dezelfde manier? En hoe bevordert dat de verkoop? 

 

Het resultaat om de winkelbeleving voor de klant optimaal te maken, wordt bepaald door het gedrag van jezelf en dat van je medewerkers of collega’s. Welk gedrag laat jij zien aan jouw klant als je met hem/haar in contact bent? Ben je je bewust van je handelen, van wat je zegt en wat je uitstraalt? En welke invloed heeft dat op het koopgedrag van de klant? Tijdens deze training gaan we de diepte in: je leert veel over je eigen gedrag en welke invloed je hebt op het gedrag van de klant. 

Het uitgangspunt van de training is; deelnemers inzicht geven in hun eigen gedrag en het gedrag van klanten. Hoe doe ik het nu en met welke kleine persoonlijke aanpassingen ben ik nog meer in contact met mijn klant?
 

ERVARINGEN: 

"Een hele leuke training. Je leert vooral heel erg veel over jezelf en hoe jij op jou manier met klanten om gaat."


"Een hele leuke, maar voornamelijk motiverende training, waarin onder meer eigen gedrag ten opzichte van andere onder de loep is genomen. Er is op professioneel vlak gekeken hoe je eigen talenten verder kunt ontwikkelen, verbeteren en inzetten. Erg interessant maar ook, op een positieve wijze, confronterend. Samengevat een hele constructieve training."

 

PROGRAMMA

  • Voorbereiding op de training

De deelnemers worden, vooraf aan de training, uitgenodigd om digitaal een persoonlijk communicatiestijlen analyse in te vullen 

  • Stap 1: Wie ben ik?

Over communicatiestijlen 

  • Stap 2: Ik in contact met mijn klant

Aan de orde komt:

- Klantentypen
- Algemene communicatie
- Gesprekstechnieken.

Praktische informatie

Docent  : Ad Kruik
Plaats   : Leslocatie Ede
Datum   : 25 september 2023
Tijd        : 16:00 tot 20:00 uur
kosten   : € 95,-  

 

Aanmelden > kan via de button Direct Inschrijven op deze site. 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl