Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Masterclass ondergronden maken van Denim - met Erika Oldenhof

Meesterbinder Erika Oldenhof maakt ondergronden van denim, voor kantoorbeplanting. Dat deed ze voor haar Proeve van Meesterschap en dat doet ze nog steeds, want er is nog steeds vraag naar. Duurzaamheid en recyclen van materialen is een actueel thema, waar je als bloemstylist op verschillende manier op in kunt springen.

 

Tijdens de masterclass laat Erika je kennismaken met het materiaal demin. Ze geeft uitleg over het verwerken van deze stof en over het werken met naald en draad. En natuurlijk: de toepassing met bloemen en planten!

 

Wat gaan we maken? 

Een hoes van 'oude' denim, die wordt geklemd in een ijzeren frame. Deze ondergrond maak je naar eigen inzicht op met bloemen.

 

Wat heb je nodig?
We Het is handig om een naaimachine en een stofschaar mee te nemen en het basisgereedschap van de bloemstylist: mes, snoeischaar, draadtang. Heb je geen naaimachine? Geef dit tijdig door.  

 

Voor wie is deze masterclass geschikt?
Voor (student)bloemstylisten die basiskennis (op DFAniveau) hebben en nieuwe mogelijkheden willen ontdekken. Heb je hier vragen over, vraag het aan Birgit of Elso via het contactformulier.
 

 

Praktische informatie: 

Wanneer: Maandag 3 oktober
Van 16.00 - 20.30 uur 
Kosten: 195 euro (incl soep, hartige snack, koffie, thee)
(NB: 
In plaats van de aftrek studiekosten kun je nu gebruik maken van het STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Klik hier voor meer informatie >>

 

Adres: Wellensiekstraat 4, (bloemenveiling Plantion)
Parkeren: gratis en voor de deur

>>Aanmelden via het contactformulier.  
 

 

   

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl