Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Nieuws

8-2-2019
NIEUW: bedrijfskundige vakken voor de bloemist

Deze week ontving Floral Academy het certificaat van de EBCL. Onze opleidingen worden nog beter & completer met vakken die je vroeger ook kreeg via het middenstandsdiploma. Vooral voor studenten die de ambitie hebben om als zzp-er / freelancer aan de slag te gaan is dit van enorme waarde. Het EBC*L concept is opgezet als een internationale norm voor bedrijfskundige scholing.

Middenstandsvakken bij Floral Academy

Ede – Begin februari ontving Floral Academy het certificaat van de EBC*L. Het EBC*L concept is opgezet als een internationale norm voor bedrijfskundige scholing. Elso Post van Floral Academy: “Onze opleidingen worden nog beter & completer met vakken die je vroeger ook kreeg via het middenstandsdiploma. Vooral voor studenten die de ambitie hebben om als zzp-er / freelancer aan de slag te gaan is dit van enorme waarde.”

De verschillende rollen van de bloemstylist

“Als bloemstylist heb je meerdere rollen: die van de creatieve vakman/vrouw, van verkoper en/of ondernemer. Om onze studenten in al deze rollen optimaal op te leiden, hebben we gekozen om de 'middenstands'vakken te integreren in onze vakopleiding. Net als vroeger, toen je met een vakdiploma ook je middenstandsdiploma op zak had.”

Ook als bijscholing

De middenstandsvakken zijn ook als bijscholing te volgen als losse modules en workshops voor ervaren en gediplomeerde bloemstylisten. Bijvoorbeeld een verkooptraining. Zie de agenda op www.floralacademy.nl 

 

 

< terug

middenstandsdiploma bloemenvakschool floral academy
EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl